dimarts, 20 de gener del 2009

0

DESASTROSES TROBADES

Una nit màgica , la del 23 de Juny s'estava celebrant la verbena de Sant Joan a la vora d'un riu de xocolata, d'un mon desconegut. Allí vivia un nen molt valent.
L'Únic nen que es dia Joan de tota aquella aldea era ell, i allò per a una nit de Sant Joan era molt perillós.

De sobte, una fumarada de fum el va portar fins L'altre costat del riu de xocolata. Eren les fumeres que volien desfer al xiquet i convertir-lo en més fum.

Al final Joan va aconseguir escapar-se despistant-les. Quan es va allunyar es va trobar amb un ser molt gros que tenia 6 dits, un a cadascun dels seus sis braços, 3 cames molt primetes, un cap més gros que un autobús amb un ull com els ciclops en mig, 3 boques i un nas quadrat.

Aquella mala bestia era molt lleg. Aquella bestia li volia apilotar però no ho va aconseguir perquè va arribar a una font D'aigua i va tirar l'agua per damunt de la mala bestia i li va sortir un gran que tenia al peu feia molts anys.

En Joan que ja no tenia res, va seguir caminant, sense adonar-se que anava per L'altre costat. Va arribar a un lloc molt estrany, i es va trobar tres dones vestides de negre damunt d'una granera amb un nas tan punxant que semblava un punxó.

Les tres bruixes li van agafar i li van posar a damunt d'una granera i el van portar a un riu D'aigua, no de xocolata, on es trobava "la Gran Dona del Aigua" que havia enganyat a tots perquè com vivia al riu s'havia tornat bona. Va ajudar al nen i el nen no es va adonar per que ajudava L'aigua del riu.

Llavors, va aparèixer un nen que es dia Joan al mig del foc amb una mica d'Aigua que va acabar amb el foc. L'agua va desaparèixer, i tots es van alegrar molt amb Joan.
Ja era el dia i la dona del aigua encara no havia tornat. Y no va aparèixer fins L'any següent, una nit del 23 de Juny.



AINOA RIVAS